Tovermok met foto

Tovermok met foto, een waanzinnig cadeau voor hem of haar!

Tovermok met fotoWie houdt er niet van toveren, de magie, het mysterie? Wie houdt er niet van dingen die verdwijnen en verschijnen? Dan ben je met onze tovermok aan het goeie adres! Zo is het ontzettend leuk om een tovermok te laten bedrukken en hier uiteindelijk iemand mee te verrassen. Zo kan je bijvoorbeeld als bedrijf zijnde een boodschap meegeven aan het personeel of je relaties maar ook als particulier kan het ontzettend gaaf zijn om een tovermok met foto cadeau te geven, bijvoorbeeld als afscheidscadeautje, verjaardagscadeautje of voor een andere gelegenheid. Op deze pagina kom je meer te weten over een mooie tovermok met foto en kom je erachter waar je deze tovermok kan laten maken.
Wanneer u van plan bent om grotere aantallen mokken te laten bedrukken welke kunnen veranderen van kleur dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende drukkerij om bijvoorbeeld een extra korting te bespreken.
Veel plezier met het maken en het geven van dit prachtige cadeau!

Bekijk hier de goedkope tovermokken met eigen opdruk >>

Tovermok met foto, meer informatie:

Van kleinsaf leerden we hoe leuk het is om dingen weg te toveren en terug te halen. Waarom zouden volwassenen dan niet verrukt zijn bij een tovermok waarbij de foto verdwijnt en verschijnt naarmate de mok warmer of kouder wordt? Wij hebben dit in ons gamma: een leuke matte mok die kan toveren, die een foto kan wegtoveren en terug zichtbaar maken. Het is een speciaal procédé dat wij toepassen op onze mokken.

  • Jij mag zelf je foto of eigen ontwerp binnensturen aan ons, en wij zetten het op jouw unieke tovermok.
  • Zie je het verrukte gezichtje van je kleinkind al, als hij flink is en zijn melk opdrinkt en dan zijn favoriete hondje tevoorschijn ziet komen? Wedden dat hij voortaan zelf komt vragen wanneer het tijd is voor zijn kop melk? (Tovermok met foto tip)
  • Denk aan jouw favoriete vakantiefoto waar je ‘s morgens bij je kop koffie nog jarenlang kan bij wegdromen.
  • Geef eens aan je collega’s een leuk cadeau met de foto van het personeelsfeestje. In plaats van foto’s uit te wisselen die dan tenslotte nog op pc of in een lade belanden, geef jij ze jouw speciale mok. Ze gaan jou nooit vergeten! (Tovermok met foto tip)

Klik hieronder op de link om je eigen tovermok met foto, tekst of logo te gaan maken! Veel plezier met het maken en het geven van dit geweldige cadeau.

Bekijk hier tovermokken met een eigen opdruk >>

Tovermok met foto bedrukken:

Wat vroeger een saaie eentonige kleurloze mok was, schept nu plezier, speelsheid, dynamiek bij een eenvoudige handeling als koffie drinken. Kan jij niet wachten om jezelf of anderen te zien verschijnen op een mok? Gewoon doen dan: foto sturen, en jij krijgt ze binnen de kortste keren bij jou thuis geleverd. Plezier gegarandeerd! Hieronder vindt je enkele pagina’s die misschien interessant kunnen zijn voor het maken van een leuke mok.

Tovermok met foto
5 (100%) 2 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *