Enkele mok bedrukken

Enkele mok bedrukken

Enkele mok bedrukkenEen bedrukte mok is leuker dan je denkt. Je kan er een foto, een logo of tekst op laten drukken. We gebruiken elke ochtend mokken bij het ontbijt om wat koffie, melk of thee uit te drinken. Vaak uit van die standaard saaie mokken die iedereen heeft. Maar het kan ook anders. Met een bedrukte mok heb je jouw eigen persoonlijke unieke mok. En dat staat toch net even iets leuker op de ontbijttafel. Het is ook een super leuk idee om een mok aan iemand cadeau te doen. Ook op vader- en moederdag hoef je niet meer op zoek te gaan naar het perfecte cadeau want die heb je nu al gevonden. En het voordeel is dat je ze per stuk kan bedrukken en bestellen. Hieronder kun je al onze modellen zien. Zoals je ziet is er veel keus dus er is voor ieder wat wils.

Bekijk hier een enkele mok met eigen opdruk >>

Enkele mok bedrukken:

  • Doordat je een tekst, logo of een foto erop kan laten zetten, heb je enorm veel keus! Zo is een foto leuk bij vaderdag omdat dit erg persoonlijk is en een speciale betekenis heeft.
  • Ook is het leuk om een foto van een mooie reis op een mok te laten drukken. Dan kun je zo nu en dan nog even terugdenken aan de leuke tijd die je gehad hebt. Met een tekst op een mok kun je ook allerlei kanten op.
  • Zo kun je een quote die jou erg aanspreekt erop zetten, of een gedicht voor een dierbare. Dat is toch specialer dan een kaart. Want een mok zie je elke ochtend

Bekijk hier een enkele mok met een eigen opdruk >>

Het is ook mogelijk om een bedrijfslogo of een clublogo op een mok te laten zetten. Leuk om als cadeau te geven aan je personeel. Of bijvoorbeeld aan een fanatieke voetbalfan.
De mogelijkheden zijn dus eindeloos! Veel plezier met het geven van je eigen mok met foto, tekst of logo!

 

Enkele mok bedrukken
5 (100%) 1 vote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *