Bedrukte mok goedkoop

Bedrukte mok goedkoop, een prachtig cadeautje!

Bedrukte mok goedkoopBen je op zoek naar een het perfecte cadeau voor je broer, neef of oma? Wil je een leuke herinnering creëren voor je vriendengroep na jullie vakantie? Of wil je graag een leuk geschenk voor al je collega’s maken? Dat kan bij www.MokBedrukken.net of bij Mokken-Bedrukken.nl! Ga dan voor een bedrukte mok goedkoop, met een persoonlijk tintje!

Het personaliseren van een bedrukte mok is erg eenvoudig zo kan vrijwel elke afbeelding, tekst of logo bedrukt worden op de mok. Door hieronder op één van de links te klikken of op de afbeelding hiernaast kunt u uw eigen fotomok gaan maken! Veel plezier met het maken en het geven van dit geweldige geschenk!

Bekijk hier de goedkope mokken met eigen opdruk >>

Hoe leuk is het om ‘s ochtends op te staan en direct te worden herinnerd aan een geweldige dag uit je leven? Dat kan, als je een foto van de geweldige dag op een mok laat drukken. Je kunt deze zelf houden, om elke dag te genieten van de herinneringen. Je kunt de mok natuurlijk ook cadeau doen aan een goede vriend of vriendin. Zo weet hij of zij zeker dat je heel veel om hem of haar geeft. Je hoeft ook nooit bang te zijn dat iemand je vergeet, ze zien ten slotte vaak jullie foto op de mok! (Bedrukte mok goedkoop tip)

Bedrukte mok goedkoop:

Ook kun je, wanneer je een verjaardag hebt, de mok vullen met lekkere snoepjes. Zo kan de jarige genieten van de lekkere snoepjes en houdt hij of zij daarna ook nog een leuke bedrukte mok over! Ook kun je de mok vullen met allerlei lekkere theesmaakjes voor de jarige. Zeker wanneer iemand bijvoorbeeld net is verhuisd is dit een heel leuk en handig idee! Drinkbekers heb je immers nooit te veel.

Enkele voordelen van het geven van een leuke bedrukte mok:

  • Binnen 24 uur in huis, dus snel een presentje in huis wanneer u haast heeft
  • Gaat lang mee
  • Persoonlijk cadeau

Bekijk hier mokken met een eigen opdruk >>

Heb je last van een ochtendhumeur? Je bent niet de enige! Daar hebben we bij PrachtigKado.nl ook iets op bedacht! Bedruk je mok met een vrolijke tekst en je ochtend zal direct een heel stuk leuker zijn. Ideeën voor teksten zijn: “a smile is the prettiest thing you can wear” of “don’t worry, be happy!”. Je dag begint super, met een mok van PrachtigKado.nl! Ook kunt u eens een kijkje nemen op MokmetFoto.nl dit is de specialist op het gebied van mokken bedrukken met een foto, tekst of een combinatie van beiden. (Bedrukte mok goedkoop tip) Zo’n prachtige mok bedrukken kan leuk zijn voor vele verschillende gelegenheden, denk aan Vaderdag (als Vaderdag cadeau) maar ook voor verjaardagen, Sinterklaas en nog veel meer.

Meer info:

Bedrukte mok goedkoop
5 (100%) 1 vote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *